Η εταιρία μας

Στην BESTPARTS δίνουμε προτεραιότητα στον έλεγχο ποιότητας προϊόντων σε όλες τις γραμμές παραγωγής. Στόχος μας είναι η διάθεση προϊόντων εφάμιλλης ποιότητας με τα γνήσια ανταλλακτικά που τηρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας των κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Τα προϊόντα Deus Parts έχουν περάσει από όλες τις διαδικασίες πιστοποίησης ISO και καθένα από τα προϊόντα διαθέτει όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που πιστοποιούν την ποιότητα τους και συνοδεύονται από 1 χρόνο εγγύηση. Αναλυτικά στην συνεχεία αναφέρουμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες κάθε προϊόντος ξεχωριστά:

Δισκόφρενα & Καλώδια φρένων

Διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας κατασκευαστή ISO/TS 16949:2009
Διαθέτουν νέας τεχνολογίας υλικό τριβής low-metallic με χαμηλά σε ποσότητα ρινίσματα μετάλλου για καλύτερη απόδοση στις υψηλές θερμοκρασίες και στην πιο απαιτητική οδήγηση.
Όλα τα δισκόφρενα έχουν anti noise/anti vibration technology (αντιθορυβική τεχνολογία έτσι ώστε να εκμηδενίζεται ο θόρυβος).
Δεν περιέχουν αμίαντο ο οποίος είναι επιβλαβής για το περιβάλλον.

Σιαγώνες φρένων

Διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας κατασκευαστή ISO/TS 16949:2009
Διαθέτουν υλικό τριβής semi-metallic.
Δεν περιέχουν αμίαντο ο οποίος είναι επιβλαβής για το περιβάλλον.

Φίλτρα αέρος

Έχουν πιστοποίηση ποιότητας κατασκευαστή ISO 9001:2008.Το χαρτί είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζουν οι κατασκευαστές των αυτοκινήτων.

Φίλτρα καμπίνας

Το 95% της γκάμας των φίλτρων καμπίνας είναι ενεργού άνθρακα για να επιτύχουμε το ποιοτικότερο φιλτράρισμα από επιβλαβείς ουσίες του αέρα που εισέρχεται στην καμπίνα των επιβατών. Έχουν πιστοποίηση ποιότητας κατασκευαστή ISO 9001:2008.

Φίλτρα λαδιού

Έχουν πιστοποίηση ποιότητας κατασκευαστή ISO 9001:2008 και ISO/TS 16949:2009. Τόσο στα μεταλλικά όσο και στα χάρτινα (βυθιζόμενα) το χαρτί είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζουν οι κατασκευαστές των αυτοκινήτων.

Φίλτρα καυσίμου

Έχουν πιστοποίηση ποιότητας κατασκευαστή ISO 9001:2008 ISO/TS 16949:2009. Τόσο στα μεταλλικά όσο και στα χάρτινα (βυθιζόμενα) το χαρτί είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζουν οι κατασκευαστές των αυτοκινήτων.

 

Τα πλεονεκτήματά μας

Η άριστη ποιότητα είναι η βασική μας προτεραιότητα

Μπορείτε πάντα να είστε βέβαιοι για την ποιότητα κάθε ανταλλακτικού που παραγγέλνετε. Ο όμιλος εταιριών Βestparts σας προσφέρει 2 χρόνια εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Η συνεργασία μαζί μας είναι κερδοφόρα

Θα σας αρέσουν οι τιμές μας, οι τακτικές μας προωθήσεις, οι εκπτώσεις και οι σπέσιαλ προσφορές μας, είναι σίγουρο.

Ευρεία επιλογή προϊόντων

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μια ευρεία γκάμα από εξαιρετικής ποιότητας ανταλλακτικά αυτοκινήτων, για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα, είναι πάντα σε απόθεμα.

Η αναζήτηση ανταλλακτικών με εμάς, είναι πιο εύκολη από ποτέ

Χάρη στη μηχανή αναζήτησής μας, θα χρειαστείτε μόνο λίγα λεπτά για να βρείτε τα αναγκαία ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας.

Ικανή υποστήριξη πελατών

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε τα απαραίτητα ανταλλακτικά και να κάνετε την παραγγελία σας αμέσως.

Brands

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων Spare parts

Η εταιρία μας

 • Στην BESTPARTS δίνουμε προτεραιότητα στον έλεγχο ποιότητας προϊόντων σε όλες τις γραμμές παραγωγής. Στόχος μας είναι η διάθεση προϊόντων εφάμιλλης ποιότητας με τα γνήσια ανταλλακτικά που τηρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας των κατασκευαστών αυτοκινήτων.

  Περισσότερα

Επαφή

 • Bestparts.gr
  Αρχή 21ης Ιουνίου
  61100 Κιλκίς
  Email: info@bestparts.gr
  Web: www.bestparts.gr
  Τηλέφωνο: ++30 2341022099