Επιστροφές & Αλλαγές

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν ένα εμπόρευμα που αγοράσατε αποδειχτεί ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, ο έμπορος οφείλει να το επισκευάσει, να το αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας. Αν αγοράσατε εμπόρευμα ή υπηρεσία στο διαδίκτυο ή εκτός καταστήματος (τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία, ή από πωλητή κατ΄οίκον) έχετε επίσης το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία. Περιπτώσεις για τις οποίες ισχύει η εγγύηση και η υπαναχώρηση από αγορά:

Δωρεάν, 2ετής εγγύηση (νόμιμη εγγύηση) για όλα τα εμπορεύματα Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, έχετε πάντα το δικαίωμα ελάχιστης 2ετούς εγγύησης χωρίς καμία επιβάρυνση, ανεξάρτητα από το αν αγοράσατε το εμπόρευμα στο διαδίκτυο, σε κατάστημα ή με ταχυδρομική παραγγελία. Αυτή η 2ετής εγγύηση είναι το ελάχιστο δικαίωμά σας. Οι εθνικοί κανόνες της χώρα σας μπορεί να προβλέπουν πρόσθετη προστασία: ωστόσο, κάθε απόκλιση από τους κανόνες της ΕΕ πρέπει να είναι πάντοτε προς το συμφέρον του καταναλωτή. Εάν εμπόρευμα που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτεί ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, ο πωλητής οφείλει να το επισκευάσει ή να το αντικαταστήσει δωρεάν ή να σας μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας. Κατά κανόνα, μπορείτε να ζητήσετε την πλήρη ή μερική επιστροφή των χρημάτων μόνον όταν δεν είναι δυνατή ή ενδεδειγμένη η επισκευή ή η αντικατάσταση του προϊόντος. Ενδεχομένως δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων αν το πρόβλημα είναι ασήμαντο, π.χ. μια γρατζουνιά σε αμορτισέρ...

Όροι ακύρωσης

Το δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε τη σύμβαση εντός 14 ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Ο χρόνος ακύρωσης είναι 14 ημέρες από την ημέρα που είπατε εσείς ή ένας τρίτος ,άλλος από τον μεταφορέα, αποκτήσατε το τελευταίο αγαθό.

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι το κόστος της παράδοσης θα επιστραφεί όταν θα λάβουμε όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας!

Για να έχετε το δικαίωμά της ακυρώσεις, πρέπει να μας ενημερώσετε (την εταιρεία Βestparts,61100 Κιλκίς, Ελλάδα, e-mail: info@Βestparts.gr (π.χ., να στείλετε μία επιστολή ή e-mail) για την απόφασή του να ακυρώσει τη σύμβαση.Για το σκοπό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω δελτίο του δείγματος για την ακύρωση, η οποία, ωστόσο,δεν είναι υποχρεωτική.

Για την τήρηση με τους όρους της ακυρώσεις είναι αρκετό να έχετε στείλει ένα μήνυμα σχετικά με την εφαρμογή του δικαιώματος ακύρωσης πριν την ημερομηνία λήξης.

Συνέπειες ακυρώσεις

Αν ακυρώσετε την παρούσα συμφωνία, είμαστε δεσμευμένοι να σας στείλουμε όλες τις πληρωμές που λαμβάνονται χωρίς καθυστέρηση και εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αυτή, όταν έχουμε γνωστοποιήσει την ακύρωση της σύμβασης,συμπεριλαμβανομένου του κόστους της παράδοσης,εκτός από τις πρόσθετες δαπάνες που προκύπτουν λόγω του γεγονότος,ότι έχετε επιλέξει ένα διαφορετικό τρόπος παράδοσης, εκτός από μια τυπική παράδοση που προσφέρονται από εμάς.Για να το κάνετε αυτό,θα σας επιστρέψουμε χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε,καθιστώντας τη συναλλαγή,εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά σε κάθε περίπτωση,δεν επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος για την επιστροφή του.

Για τα εμπορεύματα που μπορούν να ταχυδρομηθούν

Για τα εμπορεύματα που μπορούν να ταχυδρομηθούν: Μπορούμε να αρνηθούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα, μέχρι να πάρουμε πίσω τα αγαθά ή μέχρι να εμφανίσετε αποδεικτικά στοιχεία, ότι στείλατε το στοιχείο πίσω,ανάλογα με το τι θα συμβεί πρώτο.

Θα πρέπει να στείλετε ή να παραδώσετε τα αγαθά εγκαίρως εντός 14 ημερών, αρχίζοντας από την ημέρα που θα ενημερώστε για την ακύρωση της σύμβασης η εταιρεία Βestparts, 61100 Κιλκίς, Ελλάδα, e-mail: info@Βestparts.gr .Η περίοδος αυτή τηρείται,αν στείλετε τα αγαθά πριν από τη λήξη της.Εσείς χρεώνεστε όλες τις άμεσες δαπάνες αποστολής των εμπορευμάτων.

Για τα εμπορεύματα που δεν μπορούν να σταλούν με το ταχυδρομείο (για παράδειγμα, μέρη που δεν μπορούν να συσκευαστούν)

Θα πάρουμε τα εμπορεύματα. Εμείς αναλαμβάνουμε τα έξοδα αποστολής των εμπορευμάτων. Το μόνο που έχετε να πληρώσετε την πιθανή απώλεια της ιδιοκτησίας αγαθών, αν αυτό οφείλεται στην υποτίμηση της επιδείνωσης της ποιότητας και της λειτουργίας λόγω λανθασμένων χειρισμών.

- Αυτό είναι το τέλος σχετικά με όρους ακύρωσης -

Εξαίρεσης σχετικά με το δικαίωμα ακύρωσης

Υπάρχουν νόμιμες εξαιρέσεις από το δικαίωμα ακύρωσης,ωστόσο,διατηρούμε το δικαίωμα να αναφέρονται στις ακόλουθες διατάξεις:το δικαίωμα ακύρωσης δεν συνίσταται σε συμβόλαια για την προμήθεια αγαθών που δεν έχουν προετοιμαστεί εκ των προτέρων και οι οποίες είναι σημαντικές για την παραγωγή της ατομικής επιλογής ή απόρριψης του καταναλωτή είτε είναι μοναδικά για την κάλυψη των προσωπικών αναγκών του καταναλωτή.

Το δικαίωμα ακυρώσεις δεν παραδίδει τα αγαθά αν είναι μετά την παράδοση αναμιγμένα με άλλα προϊόντα, λόγω των κοινών ιδιοτήτων τους.

Μια μορφή δείγματος ακύρωσης

(Αν θέλετε να ακυρώσετε το συμβόλαιο,παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε την μας).
- Ποιος: Βestparts, 61100 Κιλκίς, Ελλάδα, e-mail: info@Βestparts.gr
- Δια του παρόντος εγώ / εμείς (*) ακυρώνω/ακυρώνουμε από εμένα / εμάς (*) σύμβαση για την αγορά των ακόλουθων αγαθών(*) / οι ακόλουθες υπηρεσίες (*)
- Παραγγείλατε / λάβατε (*)
- Ονομασία (-ες) χρήστη
- Διεύθυνση του πελάτη (ες)
- Υπογραφή καταναλωτή (-ών) (μόνο στην ανακοίνωση σχετικά με το χαρτί)
- Ημερομηνία
(*) διαγράψτε τα ακατάλληλα

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων Spare parts

Η εταιρία μας

 • Στην BESTPARTS δίνουμε προτεραιότητα στον έλεγχο ποιότητας προϊόντων σε όλες τις γραμμές παραγωγής. Στόχος μας είναι η διάθεση προϊόντων εφάμιλλης ποιότητας με τα γνήσια ανταλλακτικά που τηρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας των κατασκευαστών αυτοκινήτων.

  Περισσότερα

Επαφή

 • Bestparts.gr
  Αρχή 21ης Ιουνίου
  61100 Κιλκίς
  Email: info@bestparts.gr
  Web: www.bestparts.gr
  Τηλέφωνο: ++30 2341022099